Anne Black : Lek med keramisk design

Anne Black er en kjent dansk keramiker som leker seg med fargerike porselens-knotter i ulike størrelser og former. “Anne Black har fire forskjellige linjer med knotter og kroker : Plain, matt,flower og dot. De er alle tilgjengelige i fire ulike nyanser og fire forskjellige størrelser”(https://allebeslag.no/site/2017/06/27/anne-black-porselensknotter/.) Disse veldig spreke og fargerike knottene skapt i porselen kan man bruke slik som man ønsker og mange av kundene bruker dem blant annet til kroker for å henge opp bilder og andre ting eller som prikken over i-en som knotter til dine kjøkkenskap for å skape litt liv og røre på et ellers nøytralt kjøkken.

Lek med farger og design

De deilige og fargerike knottene skapt av kunstneren Anne Black får du nå i ulike størrelser fra store helt ned til bitte bitte små og i spreke og friske farger enten i en pastellskala eller heftig fargeskala med hint av sterkere farger som rødt og gult og rosa. Du finner dem både som matte i fargen eller som blanke og nesten gjennomsiktige. Anne Black er både en virksomhet og en person og lager og produserer produkter i keramikk og porselen. Både flotte fat, skåler og vaser blir produsert av henne i tillegg til de nyskapende knottene og krokene hennes som har funnet sin vei inn i tusenvis av Skandinaviske hjem og blir tatt i bruk hver eneste dag til hennes store glede.

Produktene hennes blir ikke laget og produsert i Skandinavia men derimot i en liten fabrikk som befinner seg i Vietnam. Dette er ikke tilfeldig da kunstneren selv ønsker å kunne være istand til å kontrollere produktene sine selv hele veien fra ide til produkt og videre hele veien til distribusjon. Siden bærekraft og respekt for naturen er svært viktig for henne, var dette hele veien et opplagt valg for henne å gjøre det på denne måten. Kundene hennes setter også stor pris på dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *